Digital Hverdag

Min digitale hverdag består veldig mye digitalisering. Jeg er innom sosiale medier hele tiden, men de mest bruke applikasjonene er Facebook, Snapchat, Instagram disse bruker jeg daglig. Når man går på skolen så begynner man også å bruke flere plattformer som er da tilknyttet “skolens sosiale medier” som Canvas, Linkedin og Studentweb. Jeg kan faktisk ikke husk sist jeg skrev på hånd i timen, ettersom det har blitt så mye lettere å notere og ha oversikt for pcen man bruker.

Sosiale plattformer

Sosiale medier er noe vi bruker for å tilknytt oss de andre i samfunnet. Det er altså hvor vi deler informasjon med andre. De aller fleste idrettslag, jobb eller familiegrupper benytter seg av sosiale medier til informasjon deling. Derfor blir man mange avhengig av å bruke disse disse tjenestene til å gi informasjon til andre.

Linkedin

Ved å bruke sosiale medier kan man skaffe seg et nettverk. I denne applikasjon så skaper man sjansen til å bli sett, og skape et godt nettverk. Man skaffer seg forbindelser som kan hjelpe deg blant annet ut i arbeidsmarkedet. Jeg har fått i oppgave å skrive blogg innlegg, dette er da en fint sted å publisere de på for å bli “sett”.  Noen ganger er det faktisk sånn at noen enkelte også gir tilbakemeldinger og ros.

Google Docs

Dette er noe Arne Krokan har oppfordret alle i klassen om å bruke. Dette er da et digital verktøy hvor flere kan skrive samtidig. Vi kan da legge inn notater og oppgaver i ett felles dokument. Man bruker dette oftest i eksamensperioden for å få et bedre oversikt. Denne plattformen anbefaler jeg alle nye studenter å bruke fra dag en på skolen!

One Reply to “Digital Hverdag”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *